Resultaten voor rottweiler kennel limburg

rottweiler kennel limburg
kennel KNPV Duitse Herder golden retriever kennel.
Golden Retriever kennel van de Loopakker. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open.
Formulier
Hof ter Cammen Home.
In 1998 zijn mijn vader en ik samen begonnen met het fokken van Rottweiler pups onder de kennelnaam van Hof ter Cammen. Wij fokken de stamboompups naar de eisen van de Belgische Rottweiler Club en KMSH en streven ernaar gezonde, werkwillige Rottweilerpups te fokken met een stabiel karakter.
tester
Rottweiler kennel Rebbelsdream fokt op schoonheid en karakter.
Onze passie is Rottweilers, wij hebben 5 Rottweilers en hebben af en toe een nestje. Bent u op zoek naar een Rottweiler pup? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn aangesloten bij de Belgische rottweilerclub en al onze pups hebben stamboom St-Hubertus en worden steeds gechipt en krijgen alle vaccinaties.
combi magnetron oven
Puppykennel Antwerpen Limburg Baarle Nassau Collie.
Uw link hier? Puppykennel Limburg Overzicht van Hondenkennel, hondenkennels Limburg, o.a. Hondenkennel, hondenkennels, Limburg, hond, honden, kennel, kennels. Uw link hier? Baasje Gezocht Huisdieren aanbod van particulieren en herplaatsing-instanties die zich inzetten voor directe herplaatsing van huisdieren. Uw link hier?
jurken
Nederlandse fokkers aangesloten bij de H.B.C. Hollandse Bulldoggen Club HBC.
6191PA Beek Limburg. 046 4370030 / 06 29744359. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jomaliens Hof Van. 6721 NR Bennekom. 0318 553951 / 06 22132217. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Prikbord van startbewijs.nl.
Over ons Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers.
Vanaf 1989 zijn wij verliefd op ruwharige teckels en hebben tot 2009, vijf teckels, een rottweiler en een sint bernard gehad. Nadat al onze honden uiteindelijk hun oude dag bij ons hadden doorgebracht hebben we tot groot verdriet afscheid moeten nemen van onze teckels, Snoopy, Teun, Saartje, Fleur en Babs, de rotweiler Djerbo en de sint bernard Barry.
leonberger Welkom bij Leonberger fokker Si Lleodie!
Het volgende werd in een oud stamboek gevonden.: Er zijn twee typische Schwabische honderassen: de Rottweiler en de Leonberger. Beide hebben hun ontstaan te danken aan kleine steden in Schwaben: Rottweil en Leonberg. De van 1808 tot 1889 in Leonberg levende heer Essig, wethouder van het stadje was een groot dierenliefhebber.
Honden Dierenasiel Genk.
Ze kan het best worden omschreven als een onzekere hond, die dol is op mensen. Ze vindt het fijn om. Pagina 1 van 6 1 2 3 4 5 Minst recente. Het zwerfkattenprobleem in Limburg op een efficiënte en diervriendelijk manier aanpakken!
Vind rottweiler pups op Marktplaats.nl.
Rottweiler pup reu geboren 11-11-2018 geënt ontwormt gechipt paspoort beide ouders aanwezig op de foto samen met zusje. rottweiler pupszeer, mooi, erkende kennel. Te koop super mooie rottweiler pups, zeer fijn karakter, mogen in jan/febr het nest verlaten wij fokken al meer dan 35 jaar rottweilers met veel plezier, we zijn een erkende kennel, met de benodigde papieren en diplomas.
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Ik wens interessante aanbiedingen van partners van koopjeskrant te ontvangen via e-mail. Je gegevens worden opgenomen in onze database voor het versturen van de geselecteerde communicatie. In ons privacybeleid kan je meer lezen over het gebruik van je gegevens op onze website.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Kennels waarbij in de afgelopen 3 kalenderjaren geen nest is geboren, zullen automatisch van de lijst afgevoerd worden. Klik op deze LINK om rechtstreeks te gaan naar het overzicht zoals deze vermeld staat bij de Nederlandse Rottweiler Club. Onze adoptie procedure uitleg.

Contacteer ons