Op zoek naar kennel rottweiler?

kennel rottweiler
Alles over de Rottweiler en Rottweiler Pup! De Leemlande Rottweilers.
HOME NIEUWS ONZE ROTTWEILERS PUPPY'S' VORIGE NESTEN PUPPY TERUGKOMDAG CONTACT LINKS WEBDESIGN ADV. Deze site is gemaakt door De Leemlande Rottweilers Copyright 1996 2018. Alle rechten voorbehouden. Onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland onder nr. Wij zijn lid van de Nederlandse Rottweiler Club.
vloerwisser hema
Rottweiler pups Kennel de Laarbeekhoeve.
Home Rottweiler pups. Er zijn Rottweiler pups beschikbaar, deze mogen in febr/mrt 2018 het nest verlaten. Neem contact op voor meer informatie. Klik hierboven voor fotos en videos van ons nestje Rottweiler pups. Een Rottweiler pup is een stoere pup met een zelfverzekerd karakter.
tattoo
Welkom De website van brixenburg!
Hierbij kunt u zelf uw mening vormen en mocht u de keuze maken voor dit ras en specifiek onze kennel, wij staan u graag te woord om het een en ander toe te lichten, uw vragen te beantwoorden en alles doen wat mogelijk is om u te helpen met de juiste keuze voor een geschikte aanvulling van uw gezin. Maar u bent gewaarschuwdEens een rottweiler, altijd een rottweiler.
vouwgordijnen lichtgrijs
Nederlandse Rottweiler Club Fokkerslijst.
/ Fokkerslijst Fokkerslijst. Clubfokkers zijn Nederlandse fokkers welke lid zijn van de Nederlandse Rottweiler Club NRC, al dan niet met een bij de Raad van Beheer geregistreerde kennelnaam. Clubfokkers dienen zich met alle door hen te fokken nesten te houden aan het fokreglement van de NRC. Klik hier voor het fokreglement. Niet alle fokkers die lid zijn staan op deze lijst, ze moeten het zelf aanvragen. Dus bent u ook een NRC clubfokker en ontbreken uw gegevens op deze lijst, dan kunt u het hier een aanvraag doen voor plaatsing, na controle zal uw kennel dan op de lijst geplaatst kunnen worden.
logs
NRC Rottweiler Kennel van Meijl op Zeven Rottweiler ist Willem Peters Nederweert Nederland.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Rottweiler reu Macho. Rottweiler reu Ramses. Koppels op zoek naar een baas. Op dit moment geen herplaatsers. Rottweilers in het Asiel. Rottweiler reu Rocky. Rottweiler reu Diezel. Rottweiler teef x Lina. Rottweiler reu Bruce. Stichting voor iedere Rottweiler in Nederland.
Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Rottweiler Hondenschool Angfiero.
Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Angfiero. Wij fokken hobbymatig en hanteren een streng fokbeleid volgens de richtlijnen en de wetgeving in Nederland die voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid.onze kennel voldoet aan alle hedendaagse eisen.
Rottweiler kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Rottweiler kennel Angfiero. Druivenstraat 78 2671 SK Naaldwijk. Mooie, sociale en gezonde Rottweilers. Hondenfokker Meer info. Dorpsstraat 113c 1688 CD Nibbixwoud. Erkende Rottweiler fokker. HondenfokkerProducten, Meer info. Kerkenweg 5 7766 AT Nieuw Schoonebeek. Wij zijn een zelfstandige Rottweiler kennel.
Nederlandse Rottweiler Club Beschikbare pups en te verwachten nestjes.
Moeders / Vader.: HD A, ED 0, JLPP onbekendBNFR'09, NLD JKamp, NLD Kamp, MAG., Chezzies American Biloxi. HD A, ED 2, JLPP onbekend, NLD Kamp, BH, UV, VZH, IPO 2, MAG., Terug naar boven. Nederlandse Rottweiler Club. Gevestigd te Amersfoort.

Contacteer ons